Робота Центру обслуговування платників ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві за 2014 рік

20 янв, 12:50

Центр обслуговування платників ДПІ у Солом’янському районі Головного управління Державної фіскальної служби у м. Києві створено з метою забезпечення комфортних умов платникам при отриманні адміністративних послуг та наданні якісної податкової допомоги.
За 12 місяців 2014 року в Центрі обслуговування платників надано 357 тис. послуг, з них: адміністративних послуг – 73 тис.; інформативно-консультаційних послуг – 178,5 тис.; послуг електронного цифрового підпису – 6,5 тис.; отримано вхідної кореспонденції – 99,5 тис.
При відвідуванні інспекції платникам податків надано 77 тис. особистих консультацій, з наступних напрямків:
• податкового законодавства – 48,6 тис.;
• організації та провадження підприємницької діяльності – 4,1 тис.;
• ЄСВ – 9,7 тис.;
• програмне забезпечення електронної звітності – 16,8 тис.
З метою активного залучення учасників оцінювання якості надання послуг у Центрі постійно проводиться електронне анкетування за допомогою розташованої біля місця консультанта-модератора електронної книги. За січень-грудень заповнено 510 анкет.
В усіх залах Центру розміщена тематична друкована продукція, оформлено інформаційні та тематичні стенди, що містять зразки заповнення заяв, податкової звітності, актуальну інформацію з питань оподаткування.
Також у Центрі обслуговування платників здійснюється трансляція актуальної інформації на швидкоплинному рядку.
Громадяни та суб’єкти господарювання можуть безкоштовно та швидко отримати електронні ключі в Центрі сертифікації ключів, що знаходиться безпосередньо в ЦОП.
За 2014 р. до оформлення договорів на здачу звітів в електронному вигляді залучено 6 467 платників.
Варто відмітити, що у приміщенні ЦОП 3 комп’ютери підключені до мережі Інтернет з завантаженим необхідним програмним забезпеченням, яке дозволяє здійснити повний цикл підготовки та відправки до ДПІ звітності. Організовувалось проведення тренінгів з платниками.
Кожен мешканець району має можливість отримати необхідну інформацію за допомогою кваліфікованих фахівців, які працюють в Центрі обслуговування платників.
ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/190568.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua