Створено оргкомітет щодо відзначення першої річниці трагічних події лютого 2014 року

20 янв, 15:41

“Ми створили організаційний комітет щодо відзначення першої річниці трагічних події лютого 2014 року,  всіх важливих дат Євромайдану та вшанування пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні», – повідомив під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі заслужений артист України, екс-міністр культури України Євген Ніщук.

Пан Ніщук зазначив, що до оргкомітету можуть долучатися усі бажаючі – громадські активісти, волонтери. «В оргкомітеті не буде лідерів політичних сил, лідерів фракцій та високопосадовців. Можливо  лише кілька народних депутатів, які були активними учасниками минулорічних подій”, – додав екс-міністр.

“Євромайдан показав консолідацію всього українського народу, яка знайшла продовження під час подій у Криму і на сході України”, – заявила Таміла Ташева, засновник і координатор громадського руху Крим-SOS. Вона зазначила, що в рамках вшанування подій минулої зими, планується організація фотовиставки, присвяченої переселенцям з Криму та сходу України.

Євген Ніщук звернувся до місцевої влади міст, де у лютому минулого року були найбільші протистояння, з пропозицією відзначення річниці подій. «Це може бути флеш-моб або щось інше. Але це має стати нагадуванням для влади про те, що багато хто залишається непокараним», – додав пан Ніщук.

Зареєструватися членом організаційного комітету можна за телефоном +38 050 157 81 59 (гаряча лінія Українського кризового медіа-центру).


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/190588.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua