Торік податківцями Голосіївського району виявлено «зарплат у конвертах» на суму понад 1,7 млн грн

21 янв, 08:49

Про це повідомив начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Максим Гоптар.
 «Спеціалістами Голосіївської податкової інспекції у ході перевірок у 2014 році виявлено близько 80 «тіньових» працівників, яких недобросовісні роботодавці офіційно не працевлаштовували», – повідомив Максим Михайлович та додав, що вказаним особам було виплачено «нелегальних» заробітних плат на загальну суму понад 1,7 млн гривень.
Він наголосив, що за результатами проведених перевірок та аналізу фінансово-господарської діяльності підприємств, де були встановлені виплати «зарплати у конвертах», минулого року загальна сума нарахувань, включаючи і штрафні санкції, склала більше 740 тисяч гривень.
Також керівник управління доходів і зборів з фізичних осіб зазначив, що завдяки роботі фіскалів та відповідного реагування на виявлені порушення до бюджету додатково надійшло понад 1,5 мільйони гривень.
«Офіційне оформлення трудових відносин – це соціальний захист, пільги та допомога, гарантовані державою. Кожен найманий працівник має право вимагати від роботодавців виплати гідної та легальної заробітної плати відповідно до законодавства», – підсумував Максим Гоптар.
ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/190606.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua