Владислав Селезньов: Сьогодні у Києві делегація Командування сухопутних військ США в Європі

21 янв, 14:25

«Сьогодні у Командуванні Сухопутних військ Збройних Сил України відбудеться робоча зустріч командувача Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенанта Анатолія Пушнякова з делегацією Командування сухопутних військ США в Європі на чолі з командувачем сухопутних військ США в Європі генерал-лейтенантом Фредеріком Ходжесом», – повідомив виконуючий обов’язки речника Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі. Сторони обговорять питання спільної підготовки в контексті реформування Сухопутних військ Збройних Сил України, а також досвіду, набутого під час проведення Антитерористичної операції у східних областях України.

У Вінниці розпочалася робоча зустріч фахівців з питань безпеки польотів делегації Військово-Повітряних Сил Національної гвардії штату Каліфорнія Сполучених Штатів Америки з представниками Повітряних Сил ЗСУ. «Делегацію США очолює офіцер авіаційного крила Військово-Повітряних Сил Національної гвардії штату Каліфорнія Роб Свертфагер. На чолі української делегації – тимчасово виконуючий обов’язки начальника штабу Командування Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-майор Віктор Гамора», – додав Владислав Селезньов.

У рамках акції “Підтримай Українську армію” на рахунки Міністерства оборони України в якості допомоги Збройним силам від юридичних і фізичних осіб надійшло близько 154 мільйонів гривень. Із них близько 500 тисяч – у 2015 році. Із цієї суми понад 141 мільйон гривень – це грошові перекази на матеріально-технічне, решта – на медичне забезпечення Збройних Сил.

За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер “565” на підтримку української армії з початку 2015 року перераховано понад 127 тисяч гривень. Усі ці кошти призначені для матеріально-технічного забезпечення Збройних Сил України.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/190631.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua