Звернення громадян

26 янв, 11:42

Як повідомила заступник начальника Нікопольської ОДПІ Вікторія Радецька, за 2014 рік надійшло 43 письмових звернень громадян, що на 33 звернення менше, ніж за відповідний період 2013 року (76 звернень), з них: 39 заяви, 4 скарги. За результатами розгляду звернень надано відповідь на 43 звернення, у тому числі 11 звернень вирішено позитивно, 9 звернень визнані анонімними, на 19 звернень надано роз’яснення, а 4 звернення направлені до інших органів для розгляду в межах компетенції.
Питання, порушені громадянами, стосувалися: проведення контрольно-перевірочної роботи, інформування про ухилення від сплати податків та зборів, не декларування доходів отриманих від здавання в оренду нерухомості, незаконної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, порядку оподаткування доходів фізичних осіб, порядку нарахування штрафних санкцій та плати за землю.
Випадків несвоєчасного розгляду звернень громадян не було.
Крім того, Вікторія Радецька зазначила, що за 2014 рік заступниками керівника Нікопольської ОДПІ ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області проведено 2 особисті прийоми. Під час проведення особистих прийомів заявникам було роз’яснено порядок застосування штрафних санкцій згідно Податкового кодексу України (у випадку подання звіту 1-ДФ з порушенням строку) та Закону України від 08.07.10 №2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/190748.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua