Для столичних ліцеїстів провели екскурс у історію податкової служби

29 янв, 08:41

Нещодавно учні 7–А класу школи № 21 відвідали музей Державної податкової служби.
Одним із пріоритетних завдань державної податкової інспекції у Голосіївському районі є сприяння у формуванні високої податкової культури дітей, вивчення ними ролі, значення та місця податків у житті держави і суспільства.
Саме тому ДПІ у Голосіївському районі м. Києва організувала для учнів 7–А класу столичного ліцею № 21 екскурсію до музею Державної податкової служби. 
Музей містить три виставкових зали, в яких представлено чимало унікальних експонатів та зібрано багато цікавих відомостей про минуле та сьогодення української податкової системи. Експозиція музею охоплює історію виникнення податків за великий період - від Стародавньої Русі і до наших днів.
Із неймовірною допитливістю учні розглядали експонати музею: документи періоду Російської Імперії, Радянського періоду та незалежної України, монети, грошові знаки, різні укази і звіти про збір податків, документи з історії української податкової служби та ділились між собою враженнями.
Наприкінці екскурсії на дітей чекала приємна несподіванка – перегляд анімаційного  мультфільму  «Місто Мрії».
Екскурсія виявилася неймовірно цікавою та здебільшого проходила у формі діалогу. Школярі активно висловлювали  свої думки  щодо політики оподаткування та її ефективності в Україні.
Як виявилось, учні стали першими відвідувачами музею у цьому році. Їм випала честь поспілкуватися  та  сфотографуватися з ветеранами ДПІ.
Наприкінці екскурсії школярі висловили вдячність екскурсоводу та фахівцям Державної фіскальної служби за корисну та пізнавальну екскурсію до музею.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/190889.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua