Приєднуйтесь до кампанії «Декларування – 2015»

30 янв, 11:03

Як відомо, з 1 січня 2015 року в Україні стартувала кампанія декларування доходів громадян, отриманих впродовж 2014 року, яка триватиме до 1 травня 2015 року.
Фахівці Шевченківської ДПІ вкотре нагадують, що найбільш зручним способом подання декларацій про майновий стан та доходи є їх надсилання через мережу інтернет. Єдина необхідність – мати електронний ключ цифрового підпису, який безкоштовно оформлюється у будь-якому відділенні Акредитованого центру сертифікації ключів ІДД ДФС України, що розташовані в Центрах обслуговування платників. 
Звертаємо увагу, що на суб-сайті ГУ ДФС у м. Києві діє сервіс «Декларування он-лайн», який розміщено на головній сторінці та у банері «Декларування доходів громадян 2015», де можна в режимі реального часу заповнити декларацію про доходи та зберегти її у кількох форматах – для друку та подання у паперовому вигляді (в ЦОП за місцем проживання) та для безпосереднього подання засобами телекомунікаційного зв’язку .
Нагадуємо, що Центр обслуговування платників ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві знаходиться за адресою: м. Київ, пров. Політехнічний, 5-А, телефон консультанта-модератора -  238-95-57.
 ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ ДФС у  м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/190940.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua