Протягом 12 місяців 2014 року Шевченківською ДПІ мобілізовано до бюджету понад 6 мільярдів гривень єдиного соціального внеску

30 янв, 11:04

Надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за дванадцять місяців 2014 року від платників податків, зареєстрованих в ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві, становлять понад 6 млрд. 354 млн. гривень. Із зазначеної суми юридичними особами сплачено понад 6 млрд. 314 млн. гривень; фізичні особи поповнили державну скарбницю на понад 39 млн. гривень.
Звертаємо увагу, що  з 1 січня 2015 року змінено норми Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування», якими регулюється порядок  застосування органами фіскальної служби штрафних санкцій.
Так, за неподання, несвоєчасне подання, подання не за встановленою формою звітності тягне за собою застосування штрафних санкцій у розмірі 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170 грн.); за ті самі дії, вчинені платником єдиного внеску, до якого протягом року було застосовано штраф за таке порушення, — у розмірі 60 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1020 грн.).
Шановні платники, вкотре нагадуємо, що сплачуючи свої зобов’язання з єдиного соціального внеску підприємства забезпечують виплату пенсій пенсіонерам, надають своїм працівникам належні соціальні гарантії – захист на випадок безробіття, тимчасової втрати працездатності, захист від нещасних випадків та професійних захворювань.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ ДФС у  м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/190941.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua