На черговій прес-конференції в ДПІ у Солом’янському районі спілкувались на тему: «кампанія «Декларування 2015»

30 янв, 13:09

 Нещодавно в приміщенні ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві відбулася прес-конференція за участі заступника начальника ДПІ Крістіни Адамчук та журналіста газети «Справжня бухгалтерська газета».
 Під час зустрічі Крістіна Сергіївна розповіла представнику районної газети, що 01 січня 2015 року розпочалась щорічна всеукраїнська кампанія «Декларування 2015».
 «Податкову декларацію про майновий стан і доходи, отримані у 2014 році, громадяни подають до 1 травня поточного року. Платники податку на доходи фізичних осіб, які бажають використати своє право на податкову знижку за наслідками 2014 року, податкову декларацію можуть подати упродовж 2015 року.», - повідомила заступник начальника.
 За консультацією щодо порядку заповнення чи подання річної декларації можна попередньо звернутися за телефоном до податкової інспекції за місцем реєстрації та додатково з’ясувати всі незрозумілі для платника податку питання.
 Бланк податкової декларації та порядок її заповнення розміщено на офіційному веб-порталі ДФС України за ел.адресою: http://sfs.gov.ua/deklaruvannya-2015/normativno-pravova-baza/62986.html
 Крістіна Сергіївна розповіла, що декларацію громадяни подають за місцем своєї податкової адреси і зазначила: «Платників Солом’янського району запрошуємо завітати до інспекції за адресою: вул.Смілянська,6, Центр обслуговування платників. Не зволікайте, завчасно декларуйте отримані доходи!».
 На завершення зустрічі Крістіна Адамчук відповіла на запитання журналіста і подякувала за співпрацю та розуміння. Адже завдяки активній роботі мас-медіа громадяни вчасно дізнаються щодо останніх нововведень чи змін в податковому законодавстві.
ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/190959.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua