Порядок запровадження спрощеної системи оподаткування для підприємців

04 фев, 08:38

З моменту подання заяви на застосування спрощеної системи оподаткування новостворена фізична особа-підприємець вважається таким, що застосовує спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, - звертають увагу в ДПІ у Солом’янському районі  Головному управлінні ДФС у м. Києві.
 Зареєстровані в установленому порядку фізичні особи - підприємці, які до закінчення місяця, в якому відбулася державна реєстрація, подали заяву щодо обрання спрощеної системи оподаткування та ставки єдиного податку, встановленої для першої та другої групи, вважаються платниками єдиного податку з першого числа місяця, наступного за місяцем, в якому відбулася державна реєстрація.
 Доходи, отримані такою особою з моменту подання заяви на застосування спрощеної системи оподаткування, включається до податкової декларації платника єдиного податку.
 Нагадаємо, що платники єдиного податку першої та другої груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансованого внеску не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця (п. 295.1 ст.295 ПКУ).
ДПІ у Солом’янському районі Головного Управління ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/191101.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua