Владислав Селезньов: Українські військові отримали чергову партію гуманітарної допомоги від Уряду Канади

04 фев, 13:05

В Одесі міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак та Надзвичайний і Повноважний посол Канади в Україні Роман Ващук взяли участь в церемонії передачі українським військовослужбовцям чергової партії гуманітарної допомоги від Уряду Канади. «Цього разу канадська сторона передала Збройним силам України близько 70 тисяч пар утеплених черевиків з високими берцями та понад 30 тисяч комплектів уніформи», – повідомив під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі в.о. речника Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов.

Військовий одяг та взуття із Канади надходило в Україну в декілька етапів. Частину обмундирування Міністерство оборони України передало українським військовослужбовцям в зону АТО, іншу частину планує розподілити серед громадян, призваних під час четвертої черги часткової мобілізації.

За словами Романа Ващука, зараз Уряд Канади працює над механізмом передачі Збройним силам України наступних партій гуманітарної допомоги. До складу вантажів увійдуть індивідуальні медичні аптечки, тепловізори та прилади кібербезпеки.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/191128.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua