Державною фіскальною службою розпочато конкурс дитячої творчості «Майбутнє країни- у мріях дитини»

09 фев, 08:57

З метою виховання серед школярів сумлінного платника податків, зборів, платежів та ознайомлення з професією фахівця податкової та митної справи Державною фіскальною службою України у 2015 році запроваджено конкурс дитячої творчості «Майбутнє країни-у мріях дитини».
 Конкурс проводиться з метою вивчення та розуміння у підростаючого покоління ролі , значення та місця податків, зборів, платежів   у житті держави і суспільства, формування економічної грамотності і культури у майбутніх платників. Завданнями конкурсу є спонукання учасників до творчості шляхом реалізації здібностей в прозі, поезії, комп’ютерній анімації та в галузі образотворчого мистецтва.
 Конкурс проводиться протягом січня-серпня у 3 етапи: районний, регіональний та всеукраїнський рівень.
 В конкурсі приймають участь школярі загальноосвітніх закладів за 2 віковими категоріями: І – діти 9-11 років та ІІ – 12-15 років.
 Напрями дитячої творчої діяльності з податкової та митної тематики: художні твори;комп'ютерна графіка (комп'ютерна анімація);літературні твори.
 Критерії визначення кращих робіт:актуальність та повнота розкриття тематики Конкурсу;творчий підхід (відсутність копіювання та запозичення тем, тощо); стилістичний виклад та естетичний вигляд роботи.
 Детально з умовами конкурсу можна ознайомитись на веб-порталі ГУ ДФС ум.Києві www.kyiv.sfs.gov.ua, або на сторінці відділу освіти Солом’янської районної в м.Києві держадміністрації.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/191246.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua