Стартував всеукраїнський конкурс дитячої творчості Майбутнє країни – у мріях дитини

09 фев, 09:05

ДПІ у Голосіївському районі запрошує до участі у творчому змаганні  школярів загальноосвітніх навчальних закладів нашого району.
Одним із пріоритетних завдань державної податкової інспекції є сприяння у формуванні високої податкової культури дітей, вивчення ними ролі, значення та місця податків у житті держави і суспільства.  Саме тому з  метою виховання майбутніх сумлінних платників податків та ознайомлення їх з професією фахівця податкової та митної справи Державна Фіскальна служба України організовує конкурс дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини».
Конкурс проводитиметься у три етапи:
І – районного рівня (протягом січня – квітня 2015 р.);
ІІ – регіонального рівня (впродовж травня 2015 р.);
ІІІ – Всеукраїнського рівня (протягом червня – серпня 2015 р.).
Брати участь у конкурсі можуть учні двох вікових категорій:
І категорія: ті, кому станом на 1 січня року, що триває виповнилося 9-11 років;
ІІ категорія: ті, кому станом на 1 січня року, що триває виповнилося 12-15 років.
Конкурс проводиться за такими напрямами дитячої творчості з податкової та митної тематики: художні твори; комп’ютерна графіка (анімація) і літературні твори.
Вимоги до оформлення художніх творів:
-   роботи, виконані у довільній живописній формі повинні відповідати загальній тематиці конкурсу;
-   розмір роботи не повинен бути більшим за формат А2;
-   робота не повинна оформлятися рамкою, паспарту, наклейками тощо;
- на зворотному боці кожної конкурсної роботи або додатка до роботи необхідно зазначити українською мовою ( назву роботи, техніку виконання; прізвище, повне ім’я та дату народження автора, місце проживання (повну адресу) автора, коротку біографічну довідку з описом творчих здібностей та хобі; назву навчального закладу, контактний телефон).
Роботи, створені за допомогою комп’ютерної графіки, які надаються на конкурс, можуть бути виконані у довільній формі та мають відповідати загальній тематиці конкурсу. Час демонстрації рухомої графіки не повинен перевищувати 5 хвилин. Твори мають бути (за можливості) надруковані на папері формату А4 в одному примірнику та обов’язково подані в електронному вигляді (диск).
На Конкурс подаються різножанрові літературні доробки (оповідання, новела, публіцистичний роздум, замальовка, казка, фейлетон, реферат, поезія тощо). Літературні твори повинні бути надруковані на папері формату А4 в одному примірнику, а також обов’язково подані в електронному вигляді (диск, дискета, електронна пошта).
Обов’язково як до робіт із комп’ютерної графіки, так і літературних творів, що подаються для участі в конкурсі, повинна додаватися довідка про автора із зазначенням його прізвища, повного імені та дати народження; місця проживання; короткої біографічної довідки з описом творчих здібностей та хоббі автора, а також назви навчального закладу, контактного телефону.
Шановні школярі Голосіївського району, перший етап конкурсу вже розпочався, тож поспішайте подати свої роботи до Державної податкової інспекції у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві за адресою: вул. Жилянська 23 (відділ комунікацій ), каб. 234, тел 591-61-87.
ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/191252.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua