На Дніпропетровщині ліквідовано підпільне виробництво підробленої горілки

10 фев, 10:58

Оперативники ДФС у Дніпропетровській області виявили і припинили діяльність вже другого підпільного цеху у поточному році. Фальсифікат цього разу виготовляли у орендованому складському приміщенні глибоко на приватній виробничій території.

Обшук, здійснений співробітниками фіскальної служби показав, що «горе-бізнесмени» налагодили виробництво фальсифікату спиртових напоїв кустарним способом. Але, незважаючи на цей факт «підприємці» щоденно могли виготовляти понад 1000 пляшок сурогату. Залишається тільки здогадуватися, яку шкоду здоров’ю та загрозу життю несла в собі це зілля.

Цех був оснащений усім необхідним: ручними пристроями для закручування кришок на скляні пляшки, кустарним приладом для миття тари тощо. Вилучено також купу металевих кришок, етикеток та контретикеток з логотипом відомого горілчаного бренду, порожні пляшки для горілчаних виробів, готову продукцію та спирт.

Все приладдя підпільного цеху слідчі ДФС вилучили та передали на відповідне зберігання. Вартість вилученого фальсифікату та інгредієнтів становить майже півмільйона гривень.

Наразі, порушене кримінальне провадження по ч. 2 ст. 204 УК України (незаконне виготовлення, зберігання та збут підакцизних товарів), тривають слідчі дії.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/191305.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua