За січень 2015 року фізичні особи Шевченківського району сплатили єдиного податку понад 11 мільйонів гривень

16 фев, 08:38

Станом на 1 лютого 2015 року фізичними особами Шевченківського району міста Києва сплачено єдиного податку 11 мільйонів 816,9 тисяч гривень. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року, надходження збільшились на понад 3 мільйони гривень.
Нагадуємо, що згідно пункту 292.1 статті 292 Податкового кодексу України (далі за текстом - ПКУ), доходом платника єдиного податку для фізичної особи - підприємця є дохід, отриманий протягом податкового (звітного) періоду в грошовій формі (готівковій та/або безготівковій); матеріальній або нематеріальній формі, визначеній пунктом 292.3 цієї статті. При цьому до доходу не включаються отримані такою фізичною особою пасивні доходи у вигляді процентів, дивідендів, роялті, страхові виплати і відшкодування, а також доходи, отримані від продажу рухомого та нерухомого майна, яке належить на праві власності фізичній особі та використовується в її господарській діяльності.
 У разі надання послуг, виконання робіт за договорами доручення, комісії,транспортного експедирування або за агентськими договорами доходом є сума отриманої винагороди повіреного (агента) (пункт 292.4 цієї статті).

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС  у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/191459.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua