Понад 245 млн грн ЄСВ надійшло до бюджету з початку поточного року від платників Голосіївського району

16 фев, 08:51

Про це під час брифінгу повідомила заступник начальника ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві Світлана Поліщук.
«З початку 2015 року платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування було перераховано до бюджету понад 245 млн гривень», – повідомила заступник начальника ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві Світлана Поліщук під час зустрічі із журналістами.
Так, за словами Світлани Володимирівни, із зазначеної суми майже 240 млн грн надійшло від юридичних осіб і більше 5 млн грн сплатили фізичні особи.
Також заступник начальника райДПІ зазначила, що надходження єдиного внеску від платників податків, зареєстрованих  у Голосіївському районі, торік становили більше, ніж 2,5 млрд гривень.
Водночас Світлана Поліщук акцентувала увагу присутніх на тому, що своєчасна сплата ЄСВ – це стабільне наповнення бюджету і запорука вчасних виплат пенсій та соціальних гарантій громадянам.
Підсумовуючи, заступник зауважила, що  в Центрі обслуговування платників ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві (м. Київ, вул. Жилянська, 23) кожен платник єдиного соціального внеску може отримати консультацію з приводу нарахування, сплати та заповнення декларації з ЄСВ. Фахівці ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві завжди прийдуть на допомогу платникам податків і нададуть  необхідну консультацію кожному платнику!
ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/191468.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua