Студенти-аудитори долучилися до кампанії «Декларування - 2015»

24 фев, 08:51

Майбутні економісти спільно з податківцями у рамках кампанії декларування провели промо-акцію для платників податків.
У рамках проведення кампанії «Декларування - 2015» фахівцями ДПІ у Голосіївському районі організовано промо-акцію, до якої долучилися і майбутні спеціалісти з кафедри обліку і аудиту факультету обліку, фінансів та підприємницької діяльності Національного Університету Харчових Технологій.
Дівчата з задоволенням роздавали брошури з роз’ясненнями та відповідали на питання платників. Студентки відповідально віднеслись до покладених на них обов’язків, адже вбачали в дорученнях податківців і свій вклад у формуванні сумлінного ставлення громадян до декларування.
Проведення подібних акцій стимулює платників більш відповідально ставитися до своїх обов’язків і не забувати, що декларування доходів – це особистий внесок кожного у розвиток своєї держави.
Нагадаємо, що кампанія декларування триватиме до 1 травня 2015 року, а громадяни, котрі бажають задекларувати свої доходи, можуть отримати допомогу фахівців при її заповненні в Центрі обслуговування платників ДПІ у Голосіївському районі. Більше інформації за тел.: 591-61-49 (58).
ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/191794.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua