Платники податків можуть досягти «податкового компромісу» до 16 квітня

27 фев, 14:07

Фахівці ДПІ у Кіровському районі  м.Дніпропетровська  пропонують підприємствам, які раніше задекларували завищені податкові витрати/та або податковий кредит із ПДВ поміркувати щодо здійснення добровільної процедури податкового компромісу.
Нагадаємо, що податковий компроміс - це режим звільнення від фінансової, адміністративної та кримінальної відповідальності платників податків за заниження податкових зобов’язань з податку на прибуток та ПДВ за будь-які податкові періоди до 1 квітня 2014 року. У разі застосування такої процедури, платник має сплатити 5 % від суми задекларованих або визначених у податковому повідомленні-рішенні податкових зобов'язань. При цьому інші 95 % вважатимуться погашеними, а штрафні санкції та пеня не нараховуватимуться.
Як повідомила  заступник начальника Дебела Катерина Петрівна станом на 27 лютого,  у результаті прийнятих рішень про його досягнення, платниками Кіровського району уже сплачено до державного бюджету майже пів міліона гривень,
Скористатись можливістю досягнення податкового компромісу бізнес   може до 16 квітня 2015 року,попередньо подавши заяву у довільній формі. Саме до цієї дати діятимуть норми Закону України від 25.12.2014 р. № 63 про податковий компроміс, який  вступив в дію 17 січня 2015р.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/191955.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua