Податківці Голосіївського району провели семінар щодо реформування ЄСВ

03 мар, 08:18

Захід відбувся у приміщенні РДА у Голосіївському районі.
Нещодавно податківці Голосієво провели для платників податків семінар на тему: «Реформування сплати єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Застосування норм законодавства щодо нарахування єдиного внеску».
На семінарі йшлося про зміни, передбачені ЗУ від 28 грудня 2014 року № 77-VIIІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування загальнообов’язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці», що набули чинності з 1 січня 2015 року.
Так, присутнім розповіли про новації, які стосуються адміністрування та сплати ЄСВ на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Зокрема, фіскали наголосили платникам податків, що відповідно до змін особи, які провадять незалежну професійну діяльність та отримують дохід від цієї діяльності, є платниками єдиного внеску. Спеціалісти податкової інспекції звернули увагу платників на те, що цього року також збільшені штрафні санкції за порушення нарахування та сплати єдиного внескуТакож присутнім надали роз’яснення щодо зміни ставок та умов їх застосування.
Семінар проходив у формі конструктивного діалогу, через що кожен платник мав змогу задати питання та отримати на нього вичерпну відповідь фахівців.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192014.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua