З початку року дніпропетровськими ЦОПами надано більш 17 тисяч адміністративних послуг

04 мар, 08:46

Протягом січня поточного року Центрами обслуговування платників органів ДФС Дніпропетровської області було надано понад 17 тисяч адміністративних послуг.
Як свідчить статистика, питому вагу (46,8%) серед наданих адміністративних послуг має послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. У першому місяці цього року фізичним особам-платникам було надано майже 8 тисяч реєстраційних номерів.
Також, упродовж січня значну кількість послуг було надано з реєстрації книг обліку розрахункових операцій – майже 1,7 тисячі, з видачі довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами фіскальної служби – 1,3 тисячі.
Нагадаємо, що зараз у Дніпропетровській області обслуговування платників здійснює 32 ЦОПи, в яких надається комплекс адміністративних, консультативних та інформаційних послуг. Крім того, у центрах обслуговування платники можуть подати звітність та отримати безкоштовні ключі електронного підпису.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192085.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua