Комплекс адміністративних послуг для платників Голосіївського району

04 мар, 08:53

Доступна податкова допомога у Центрі Обслуговування Платників.
ДПІ у Голосіївському районі нагадує платникам податків, що Центром обслуговування платників податків ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві надається більше 30-ти адмінпослуг, а також – письмові та усні консультації.
ЦОП Голосіївського району знаходиться на першому поверсі адміністративної будівлі райДПІ. У всіх залах Центру розміщена тематична друкована продукція, оформлені інформаційні та тематичні стенди, що містять зразки заповнення заяв, податкової звітності, актуальну інформацію з питань податкового законодавства.
Також у приміщенні ЦОПу надається комплекс послуг з урахуванням потреб платників податків та зборів, а саме: видача дозвільних документів, довідок, приймання вхідної кореспонденції, податкової звітності та ін. Для зручності платників забезпечено доступ до мережі Інтернет, обладнані місця для заповнення звітності.
Окрім того,  у ЦОПі завжди є консультант-модератор, який допомагає у пошуку необхідної інформації та надає консультації при заповненні документів.
Варто відзначити, що в окремому кабінеті знаходиться Центр сертифікації ключів, де платники можуть безкоштовно та швидко отримати електронні ключі.
Час прийому відвідувачів у ЦОП: понеділок, середа, п’ятниця з 9-00 до 18-00, вівторок, четвер  з 9-00 до 20-00, субота з 9-00 до 16-00, неділя - вихідний.
ЦОП Державної податкової інспекції у Голосіївському районі Головного управління ДФС у м. Києві працює за адресою: м. Київ, вул. Жилянська, 23.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192091.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua