Зміни щодо сплати ПДВ та податку на прибуток – головна тема семінару податківців Голосієво

04 мар, 08:53

Платники району отримали вичерпні відповіді на питання стосовно нововведень законодавства.
Впродовж кількох годин провідні спеціалісти ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС м. Києва роз’яснювали актуальні зміни в особливостях нарахування та сплати податку на додану вартість та податку на прибуток.
Зокрема, фахівці податкової інспекції розповіли присутнім про електронні рахунки у системі електронного адміністрування ПДВ. На такі рахунки платником перераховуються кошти з власного поточного рахунку в сумах, необхідних для збільшення розміру суми, на яку платник податку має право зареєструвати податкові накладні чи розрахунки коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної в єдиному реєстрі податкових накладних, а також у сумах, недостатніх для сплати до бюджету узгоджених податкових зобов’язань з цього податку.
Окрім того, на семінарі обговорили зміни, що торкнулися податку на прибуток. Так, присутнім розповіли про ставки податку,  нові строки звітування та особливості нарахування та сплати щомісячних авансових внесків, які були встановлені з початку 2015 року.
Учасники заходу активно ставили запитання податківцям, які, в свою чергу, не залишили їх без вичерпних відповідей. Платники висловили сподівання щодо проведення подальших заходів роз’яснювального характеру стосовно популяризації податкової реформи. 
ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192092.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua