Довідка про доходи допоможе заповнити річну декларацію про майновий стан

04 мар, 11:35

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві звертає вашу увагу, що для того, щоб коректно заповнити декларацію про майновий стан і доходи фізична особа може звернутися до органу ДФС за своїм місцем проживання, місцем отримання доходів або за місцезнаходженням іншого об’єкта пов’язаного з оподаткуванням для отримання відомостей про суми одержаних доходів.
Контролюючий орган протягом 5 робочих днів з дня звернення фізичної особи надає відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.
Фізичні особи, які не мають постійного місця проживання в Україні або тимчасово перебувають за межами населеного пункту проживання, отримання доходів, місцезнаходження іншого об’єкта оподаткування, можуть звернутися за отриманням відомостей з Державного реєстру до будь-якого контролюючого органу. У такому разі строк видачі відомостей може бути продовжено до 10 робочих днів.
Порядок отримання відомостей з Державного реєстру регламентується розділом X Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, затвердженого Наказом Міністерства доходів і зборів України 10.12.2013 №779, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 26.12.2013 за №2211/24743.
Шановні платники, нагадуємо, що деклараційна кампанія триватиме до 1 травня 2015 року, тож часу на подання звіту залишається все менше.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ ДФС у  м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192099.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua