«Діалог народу і влади та протидія корупції» - актуальна тема сьогодення

05 мар, 08:36

Днями в Солом’янській районній в м. Києві державній адміністрації відбулося засідання «круглого столу», на якому був презентований проект «Діалог народу і влади та протидія корупції», який розроблений головою правління міжнародної правозахисної організації «Міжнародна ліга» Едуардом Багіровим.
Засідання проводив заступник голови Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Володимир Бялковський. На презентацію проекту були запрошені представники ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві, керівники і представники Органів самоорганізації населення (ОСН) та будинкових комітетів району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та комунального підприємства з обслуговування житлового фонду, представники самоврядних організацій, громадські активісти.
За словами Едуарда Багірова заплановано поетапне впровадження проекту «Діалог народу і влади та протидія корупції». Даний проект сприятиме отриманню позитивного ефекту та покращенню динаміки довіри громадян країни до виконавчої влади, оперативне вирішення нагальних питань місцевих мешканців.
Начальник відділу комунікацій ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві Тетяна Деніскіна, долучилася до розмови та розповіла присутнім, що всі органи владних повноважень в ці нелегкі часи повинні стимулювати та підтримувати платників податків та громадян і тому дуже важливим є зворотній зв’язок та партнерські стосунки.
Тетяна Іванівна, також розповіла присутнім про те, що керівництво інспекції Солом’янського району приділяє окрему увагу особистому спілкуванню з громадянами. Саме таке спілкування допомагає створити відчуття взаємоповаги, взаєморозуміння та захищеності. Лише за січень 2015 року на особистий прийом до керівництва ДПІ звернулось 12 громадян. Існує й особиста електронна скринька керівника ДПІ, де кожен запитувач має змогу звернутися безпосередньо до керівника інспекції з важливим для нього питаням, якому у найкоротший термін буде надано відповідь.
Ознайомила запрошених начальник відділу комунікацій і з офіційним порталом ДФС, на якому кожен бажаючий зможе знайти інформацію, щодо електронних сервісів ДФС, порядку декларування громадян, єдиного соціалього внеску, дізнатись про зміни в податковому законодавстві, а також ознайомитися з новинами державної фіскальної служби та інше.
Під час засідання присутні цікавились роботою Центру обслуговування платників.
«За січень місяць 2015 року Центром надано 88 120 послуг, з яких переважну більшість займають адміністративні послуги – 69 476 послуг», - зазначила Тетяна Іванівна.
Засідання продовжилось розглядом за «круглим столом» важливих питань, що цікавили присутніх.
На завершення зустрічі запрошені вирішили й надалі вести конструктивне співробітництво, щоб створити найкращі умови для вступу нашої країни до європейської спільноти.
ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192149.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua