Зі святом весни вас, милі жінки!

06 мар, 12:37

Щиро зичимо тепла, любові та гармонії в душі.
Від імені чоловічої половини колективу ДПІ у Голосіївському районі у м. Києві щиро вітаю вас з найсвітлішим святом весни, що символізує розквіт природи, нову радість і надії – з 8 Березня!
Любі жінки, дякуємо вам за те, що своєю мудрістю ви оминаєте життєві негаразди, терплячістю зберігаєте мир вдома і на роботі, любов’ю до людей і до праці будуєте майбутнє. Спасибі, за життєлюбність і віру в добро, за те, що даєте життя, охороняєте й прикрашаєте його. Ми вклоняємося перед вашим умінням наповнити будні яскравими фарбами, спонукати до шляхетних вчинків, давати натхнення для нових життєвих перемог.
Від усієї душі бажаємо вам величезного жіночого щастя, любові і добра! Нехай у ваших душах квітне весна, а у родинах панують лад, тепло і благополуччя.
Великої вдячності і глибокої поваги заслуговують жінки – ветерани ДПС, які присвятили довгі роки свого життя податковій службі. Дякуємо за вашу мудрість і бажаємо сімейного затишку та добробуту. Зичимо, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з усмішкою, відчуттям радості та безмежного щастя!

З повагою,
В.о. начальника ДПІ у Голосіївському районі
ГУ ДФС у м. Києві                                                                Олег Добровольський

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192206.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua