Продовжується конкурс дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини»

11 мар, 14:42

Державна податкова інспекція у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві з метою виховання податкової культури у підростаючого покоління нагадує про проведення на районному рівні першого етапу Конкурсу дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини».
Конкурс проводиться по наступних напрямах дитячої творчості: художні твори, комп'ютерна графіка (анімація), літературні твори.
До участі в конкурсі запрошуються учні загальноосвітніх учбових закладів таких вікових категорій: перша - 9-11 років, друга -12-15 років.
Бажаючі прийняти участь у конкурсі, мають можливість в творчій формі висловити свої побажання і думки, своє бачення і розуміння ролі, значення і місця податків в житті держави і суспільства.
Нагадуємо, що конкурс проводиться протягом січня - серпня 2015 року в три етапи: І – районний рівень (січень-квітень 2015 року); ІІ – регіональний рівень (травень 2015 року); ІІІ – Всеукраїнський рівень (червень-серпень 2015 року).
Роботи, що відповідають загальній тематиці конкурсу, приймаються до 1 квітня 2015 року. За наслідками конкурсу буде проведено нагородження переможців відповідними дипломами і подарунками.
За інформацією щодо умов проведення конкурсу звертатися до відділу комунікацій ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві за адресою: вул. Політехнічна, 5а, тел.238-94-55, 238-94-35.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ ДФС у  м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192338.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua