Автовласникам – про декларування

12 мар, 08:46

Фахівці ДПІ разом зі студентами провели промо-акцію «Декларування – 2015» на дорогах  Голосієво.
 Цього року для проведення кампанії «Декларування-2015» податківцями Голосіївського району на належному рівні використовуються всі можливі методи роботи з громадськістю.
Так, для оперативного роз’яснення положень податкового законодавства щодо декларування доходів громадян, отриманих протягом 2014 року, фіскалами проведено промо-акцію серед водіїв. Провести її податківцям допомогли студенти економічного ВУЗу, які з задоволенням розповсюдили серед водіїв брошури та листівки з інформацією про правила заповнення декларації про майновий стан і доходи.
Автовласники, отримавши агітаційну друковану продукцію, були приємно здивовані тим, що рекламним акціям соціального характеру приділяється така велика увага. Більшість із них повідомили, що вже подали декларації про майновий стан та доходи в електронній формі. А ті, хто ще не встиг цього зробити, неодмінно задекларують свої доходи. 
 Нагадаємо, що кампанія декларування продовжується до 1 травня 2015 року. За додатковою консультацією громадяни можуть звернутися у Центр обслуговування платників Голосіївського району, або за тел. 591-61-49 (58).
ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192355.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua