Речник Генштабу ЗСУ: Сепаратисти 61 разів обстріляли позиції сил АТО на Донецькому та Луганському напрямках

13 мар, 14:26

Впродовж доби сепаратисти 61 раз здійснили обстріл позицій сил АТО. Найскладніша ситуація — на Донецькому напрямку, де зафіксована найбільша кількість випадків порушень режиму тиші. Про це під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі заявив речник Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов. «По позиціях сил АТО, що розташовані неподалік населеного пункту Піски, бойовики 21 раз відкривали вогонь, використовуючи при цьому не лише стрілецьку зброю, але й міномети, автоматичні гранатомети й танки. Загалом на Донецькому напрямку зафіксовано 43 обстріли позицій сил АТО, в тому числі по Авдіївці, Кам’янці, Невельському, Опитному, Красногорівці», – зазначив речник Генштабу ЗСУ.

На південь від Донецька, в районі населених пунктів Старогнатівка та Гранітне, бойовики двічі відкривали вогонь по позиціях сил АТО. «З 21:20 години до 22:15 бойовики намагалися штурмувати позиції сил АТО, що стримують агресію на рубежі в районі населеного пункту Старогнатівка.  Атаку відбито, позиції залишаються під контролем сил АТО», – повідомив Владислав Селезньов.

На Артемівському напрямку за добу зафіксовано шість обстрілів, бойовики відкривали вогонь по українських позиціях у населених пунктах Луганське, Майорск, Ленінське, використовуючи при цьому стрілецьку зброю, снайперські гвинтівки, а також гранатомети.

На півдні зони АТО за добу зафіксовано вісім обстрілів з мінометів та стрілецької зброї. «Найскладніша ситуація спостерігається поблизу населеного пункту  Широкине, де сили АТО утримують рубежі українських позицій», – додав речник Генштабу ЗСУ.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192424.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua