Пропонуємо компроміс

16 мар, 08:25

          На сьогодні до Західно-Донбаської ОДПІ ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області надійшло 14 заяв на загальну суму більше 2,5 млн. грн. від підприємств, які оцінили переваги застосування податкового компромісу. Загальна сума 5-ти відсоткової сплати, на яку подали платники відомості, складає 126,4 тис.грн. Сплачено 92,7 тис. грн., з них - 64,7 тис. грн. податку на прибуток та 28 тис. грн.. податку на додану вартість. Про це повідомила під час зустрічі з представниками бізнесу начальник Західно-Донбаської ОДПІ ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області Ірина Яремчук.
          “Пішовши на компроміс, підприємці сплатили лише частину вчасно незадекларованих платежів або неузгоджених податкових зобов’язань з податку на прибуток та податку на додану вартість за ставкою 5% замість 100%”, ¬– зазначила вона і наголосила, що завдяки цій унікальній можливості платникам податків вдалося уникнути юридичної відповідальності за заниження податкових зобов’язань з податків на прибуток та додану вартість за будь-які податкові періоди до 1 квітня 2014 року.
          Нагадаємо, що відповідно до закону, при застосуванні процедури податкового компромісу платник має сплатити 5% від суми задекларованих або визначених у податковому повідомленні-рішенні податкових зобов'язань. При цьому інші 95 % такої суми вважаються погашеними, а штрафні санкції та пеня не нараховуватимуться.
          Шановні платники податків Західнодонбаського регіону! Пропонуємо вам скористатись можливістю застосування податкового компромісу. Всі бажаючі можуть звернутись до Західно-Донбаської ОДПІ ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області за адресою: м. Павлоград, вул. Верстатобудівників, 14-А. Довідкова інформація за телефонами: (05632)-3-12-05, (05632)-3-41-04.
          Поспішайте! Останній день подання заяв про намір досягнення податкового компромісу – 16 квітня 2015 року.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192443.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua