Декларування отриманих доходів та сплата податку – дієва допомога суспільству

16 мар, 08:29

Громадянський обов’язок перед державою і суспільством стосовно подання декларацій про доходи, отриманих в минулому році та сплату податків визначено статтею 67 Конституції України. Щороку з 01 січня починається кампанія по декларуванню громадянами свого майнового стану та доходів, отриманих протягом минулого року.
 За 2 місяці 2015 року до ДПІ у Солом’янському районі Головного управління ДФС у м.Києві подали декларації про майновий стан і доходи 323 мешканці району. Сума податку, який нарахований по деклараціях та підлягає сплаті до бюджету складає 1 139 тис. гривень. Серед сумлінних громадян, які вже подали декларацію 6 громадян, які отримали доходи у 2014 році більше мільйона гривень. Нарахована їм сума податку складає 282,25 тис.грн. Загальна сума податку, яка сплачена до бюджету складає 294 тис. гривень.
Запрошуємо всіх, хто отримував прибутки в минулому році приєднатись до сумлінних громадян та проявити громадянську свідомість. Декларацію можна подати до 01 травня 2015 року, а для отримання податкової знижки - протягом року. Декларацію про майновий стан та доходи можна подати до податкової інспекції за місцем реєстрації або прозвітувати в електронному вигляді. Для отримання більш детальної інформації про кампанію Декларування рекомендуємо звернутись на Офіційний веб-портал ДФС України:  www.sfs.gov.ua, де створений окремий банер «Декларування 2015».
Давайте разом підтримаємо соціально незахищені версти населення.
ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192446.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua