«Спрощенці» Солом’янського району поповнили місцевий бюджет майже на 49,4 млн. грн.

16 мар, 08:30

Протягом двох місяців 2015 року суб’єкти господарювання – юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які перебувають на обліку в ДПІ Солом’янського району та застосовують спрощену систему оподаткування, сплатили до місцевого бюджету майже 49,4 млн. грн. єдиного податку. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження єдиного податку збільшились на 48,5%, або на 16,1 млн. грн. Питома вага надходжень від даного платежу в загальній сумі збору до місцевого бюджету - 27,6%.
Нагадуємо, що починаючи з 1 липня 2015 року фізичні особи-підприємці - платники єдиного податку третьої групи повинні застосовувати реєстратори розрахункових операцій.
З 1 січня 2016 року РРО застосовуватимуть всі платники єдиного податку крім платників першої групи, а також другої і третьої груп, при здійсненні ними діяльності на ринках, при продажу товарів дрібнороздрібної торговельної мережі через засоби пересувної мережі. Такі зміни передбачені Законом України від 28.12.2014 р. № 71-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи».
ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192447.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua