На зустрічі в ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві спілкувалися на тему: «Зміни у податковому законодавстві. Декларування доходів громадян за 2014 рік»

16 мар, 08:32

Днями в ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві заступник начальника Крістіна Сергіївна Адамчук зустрілася з представником газети «Справжня бухгалтерська газета».
 На зустрічі заступник начальника звернула увагу журналіста на значну кількість змін, які відбулися у податковому законодавстві з 2015 року. Особливу увагу вона приділила  Закону України від 28 грудня 2014 року № 71-VІІІ "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи".
 Зокрема, Крістіна Сергіївна ознайомила представника мас-медіа із змінами, які стосуються податку на додану вартість: збільшення «порогу» обов’язкової реєстрації суб’єкта господарювання платником податку на додану вартість до 1 мільйона гривень, реєстрація податкових накладних та розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних незалежно від розміру податку на додану вартість та інше. Також розповіла про нововведення 2015 року – запровадження системи електронного адміністрування ПДВ.
 Продовжуючи розмову, Крістіна Адамчук зауважила, що триває кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2014 року та нагадала, що податкову декларацію про майновий стан і доходи платники повинні подати до 1 травня поточного року. Декларацію про майновий стан і доходи потрібно подати за місцем своєї податкової адреси. 
 Ознайомитись з порядком заповнення та подання податкової декларації про майновий стан і доходи можна на веб-порталі ДФС України: www.sfs.gov.ua, а також завітавши до Центру обслуговування платників за адресою: м. Київ, вул. Смілянська, 6, або зателефонувати за тел. 245-85-15.
ДПІ у Солом’янському  районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192450.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua