Молодь допомогла податківцям у роз’ясненні податкового компромісу

16 мар, 08:38

Днями фахівці податкової інспекції разом зі студентами провели для платників податків промо-акцію щодо застосування процедури податкового компромісу.
Податківці Голосіївського району спільно зі студентами кафедри обліку і аудиту провели для платників податків промо-акцію щодо застосування процедури податкового компромісу.
Майбутні економісти роздали платникам листівки, пам’ятки та буклети з вичерпною інформацією про особливості застосування податкового компромісу та наголосили на унікальності цієї процедури, яка дозволяє уникнути у рамках закону юридичної відповідальності за заниження податкових зобов’язань з податків на прибуток та додану вартість за будь-які податкові періоди до 1 квітня 2014 року.
Водночас, студенти нагадали громадянам, що строки подачі заяви на застосування податкового компромісу спливають. Платникам, які бажають досягти податкового компромісу, потрібно поквапитися і подати до контролюючого органу належні документи до 16 квітня 2015 року.
Нагадуємо, що за консультаціями щодо застосування податкового компромісу платники можуть звертатися до районної ДПІ, що знаходиться на вулиці Жилянській, 23 або за тел.: 591-61-48, 591-61-38, 591-61-91.
ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192452.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua