Центри обслуговування платників – зручно та оперативно

17 мар, 14:09

З перших днів проведення кампанії декларування в усіх інспекціях ДФС у Дніпропетровській області створені максимально комфортні умови для громадян. Фіскальні органи прагнуть, щоб процес декларування був для мешканців Дніпропетровщини зручним, зрозумілим і швидким.
Саме з цією метою центри обслуговування платників переведені в режим посиленої роботи. Час прийому відвідувачів у центрах обслуговування платників (прийом документів, консультування, надання адміністративних послуг) – щоденно у робочі дні з 9 - 00 до 18 - 00 та у суботу – з 9 - 00 до 16 - 00.
Водночас, центри обслуговування платників по вівторках та четвергах здійснюють прийом відвідувачів до 20 – 00.
Крім того, на стендах у ЦОПах територіальних органів ДФС у Дніпропетровській області розміщені інформаційні матеріали щодо порядку декларації про майновий стан та доходи, зразок ії заповнення, номер телефону «гарячої лінії» з питань консультування платників, у тому числі з питань декларування доходів громадян.
У роботі тридцяти двох Центрів обслуговування платників, що працюють у Дніпропетровській області, задіяні кваліфіковані працівники,   які надають кваліфіковані адміністративні послуги. Зокрема, найбільш популярними залишаються послуги видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки.
З переліком безоплатних адміністративних послуг, що надаються територіальними органами ДФС Дніпропетровщини та Інформаційними картками адмінпослуг можна ознайомитись на суб-сайті ГУ ДФС у Дніпропетровській області в розділі «Адміністративні послуги» та у Центрах обслуговування платників області.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192542.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua