Громадянам про переміщення через митний кордон України

20 мар, 14:53

ГУ ДФС у Дніпропетровській області повідомляє, що у пунктах пропуску через митний кордон України і в Аеропорту м. Дніпропетровська розміщенні стенди з інформацією про порядок переміщення товарів через митний кордон. На сайті митниці розміщенні номери телефонів для отримання безкоштовної консультації про порядок переміщення товарів через митний кордон України. Крім того громадяни можуть звертатися з питань які їх цікавлять у адміністративну будівлю до посадових осіб митниці за адресою вул. Горького 22.
Протягом січня – грудня 2014 року митницею було направлено близько 150 запитів у сфері боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями за кордон, в тому числі 82 запити в країни ЄС. Це і Німеччина, Польща, Бельгія, Болгарія, Великобританія, Естонія, Латвія, Франція, Чеська Республіка, Словаччина та інші.
Близько 70 запитів направлено до країн-учасниць СНД: Росії, Білорусі, Азербайджану, Узбекистану, Казахстану, Вірменії, Молдови.
Також, звісно ми отримуємо відповіді на наші запити. В тому числі на запити минулих років. Так, нами отримано 99 відповідей за минулий рік.
За результатами опрацювання відповідей, отриманих від митних органів інших країн, за звітний період 2014 року було - заведено 8 справ про порушення митних правил, на загальну суму 2 млн. 211 тис. 918 грн.
Направлено 5 повідомлень про протиправне діяння, що містить ознаки злочину передбаченими (3 - ч.1 ст. 358 КК України, 1 – ст. 191 КК України, 1 – ч.1 ст. 364 КК України).
Митницею отримано до відпрацювання 43 запити іноземних митних органів: безпосередньо 34 запити з країн СНД та 9 запитів з країн ЄС в тому числі з Росії, Польщі, Узбекистану, Литви, Німеччини та інших країн.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192701.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua