Понад 160 мілліон гривень податків спрямовано до зведеного бюджету платниками Кіровського району

20 мар, 14:57

За оперативними даними платниками податків Кіровського району  за 2015 рік до зведеного бюджету сплачено понад 160,3 мільйони гривень податків та зборів, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року більше на понад 40,3 мільйон гривень. Про це повідомив керівник  ДПІ у Кіровському  районі м.Дніпропетровська Кирило Євгенович Коренюк.
"Із вказаної суми до державного бюджету надійшло понад 88,4 мільйон гривень, а до місцевого – майже 71,9 мільйон гривень податків та зборів.
Бюджет від сплати податку на додану вартість  отримав понад 32,1 мільйонів гривень, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року більше на понад 9,1 мільйонів гривень, від сплати податку з доходів фізичних осіб бюджет отримав понад 58,4 мільйон гривень, а податок на прибуток підприємств поповнив бюджет на понад41,9 мільйон гривень.
Крім того, відзначається позитивна динаміка надходжень від військового збору, зокрема, впродовж січня-березня 2015 року сплачено майже 5,5 мільйон гривень, а місцевий бюджет  поповнено єдиним податком від юридичних осіб у сумі понад  2,8 мільйони гривень та єдиним податком від фізичних осіб -  понад 5,7  мільйонів гривень.
Я щиро вдячний всім громадянам, які  самостійно декларують свої доходи та сплачують податок з доходів фізичних осіб, малим підприємцям  - за стабільно й своєчасно перерахований єдиний податок,  а також підприємствам, які у цей скрутний час добросовісно виконують всі покладені на них Податковим кодексом обов’язки" – зазначив Кирило Євгенович.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192703.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua