За два місяці територіальними органами ДФС Дніпропетровщини надано понад 36 тисяч адмінпослуг

20 мар, 15:07

Впродовж січня – лютого поточного року Центрами обслуговування платників орга- нів ДФС Дніпропетровської області було надано більше 36 тисяч адміністративних послуг.

З початку року майже половину наданих адмінпослуг зайняла видача карток платника податків і внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки – понад 17,3 тисяч послуг. Також фахівці Центрів зареєстрували 3,2 тисячі книг обліку розрахункових операцій, надали більше 3,1 тисяч довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, понад 2 тисяч витягів з реєстру платників єдиного податку тощо.

З метою вивчення рівня ефективності та якості надання послуг у Центрах обслуговування платників Дніпропетровської області, фахівцями фіскальної служби проводяться письмові опитування за допомогою розташованої біля модератора ЦОП скриньки пропозицій та побажань. Так, за січень – лютий 2015 року через такі скриньки отримано 1105 письмових анкет, в яких платниками надано позитивну оцінку роботи Центрів обслуговування платників.

Загалом, в органах ГУ ДФС у Дніпропетровській області створено та працюють 32 Центри обслуговування платників. Діяльність центрів обслуговування платників у Дніпропетровській області забезпечує 367 працівників структурних підрозділів та акредитованого Центру сертифікації ключів, які надають платникам Дніпропетровщини широкий спектр адміністративних, інформаційних та консультативних послуг.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192709.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua