З початку року страхувальниками Шевченківського району столиці сплачено понад 1 мільярд гривень єдиного соціального внеску

24 мар, 08:25

"З початку року від платників, які зареєстровані в ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві надійшло в рахунок сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування 1 мільярд 189 мільйонів гривень, що більше ніж за аналогічний період минулого року майже на 235 мільйонів гривень" – повідомив заступник начальника ДПІ Олександр Зайченко.
"Загалом у Шевченківській ДПІ зареєстровано понад 68 тисяч платників єдиного соціального внеску. Із них майже 48 тисяч – юридичні особи та понад 20 тисяч – фізичні особи – суб’єкти господарювання."
Олександр Петрович також звернув увагу, що і юридичні, і фізичні особи дедалі активніше обирають можливість звітування з ЄСВ в електронному вигляді. На даний час органи державної фіскальної служби і, зокрема, ДПІ у Шевченківському районі, дедалі активніше працюють над впровадженням електронних сервісів у всіх сферах своєї діяльності.
"Я щиро переконаний, що мінімізація впливу людського фактору на виконання певних операцій одно значно позитивно вплине на боротьбу із корупційною складовою у контролюючих органах та допоможе і посадовцям і платникам, значно скоротити витрати часу та ресурсів на опрацювання інформації. Тому пропоную всім, хто ще не скористався перевагами електронного звітування, отримувати електронні ключі цифрових підписів та вже зараз оптимізувати витрати часу та ресурсів на відвідування податкової інспекції" – закликав наостанок заступник начальника.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ ДФС у  м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192778.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua