Майже півтора мільярда гривень податків спрямовано до зведеного бюджету платниками Шевченківського району

24 мар, 08:26

За оперативними даними платниками податків Шевченківського району столиці станом на 01.03.2015 до зведеного бюджету сплачено понад 1 мільярд 472 мільйони гривень податків та зборів, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року більше на понад 261 мільйон гривень. Про це повідомив керівник ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві Олександр Настасенко.
"Із вказаної суми до державного бюджету надійшло понад 1 мільярд 141 мільйон гривень, а до місцевого – майже 331 мільйонів гривень податків та зборів.
Найбільше отримано коштів від сплати податку на додану вартість - понад 466 мільйонів гривень, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року більше на понад 25 мільйонів гривень, від сплати податку з доходів фізичних осіб бюджет отримав понад 341 мільйон гривень, а податок на прибуток підприємств поповнив бюджет на понад 231 мільйон гривень.
Крім того, відзначається позитивна динаміка надходжень від військового збору, зокрема, впродовж січня-лютого 2015 року сплачено майже 51 мільйон гривень, а місцевий бюджет станом на 01.03.2015 поповнено єдиним податком від юридичних осіб у сумі понад  23 мільйони гривень та єдиним податком від фізичних осіб -  понад 27 мільйонів гривень."
"Я щиро вдячний всім громадянам, які  самостійно декларують свої доходи та сплачують податок з доходів фізичних осіб, малим підприємцям  - за стабільно й своєчасно перерахований єдиний податок,  а також великим підприємствам, які у цей скрутний час добросовісно виконують всі покладені на них Податковим кодексом обов’язки" – зазначив Олександр Григорович.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ ДФС у  м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192779.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua