Речник ДСНС: За останні два місяці райони АТО залишили більше 13 тисяч людей

26 мар, 14:05

За останні два місяці райони АТО залишили 13 тисяч 730 людей. Про це під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі повідомила керівник прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій Наталія Бистра. “Лише за два дні до транзитних пунктів та регіонального штабу звернулося 120 людей, з яких 8 дітей шкільного віку та 15 людей з обмеженими можливостями”, – додала Наталія Бистра.

Рятувальники ДСНС продовжують роботу на сході України: у Луганській області залишаються без газопостачання 1400 абонентів з селищ Кряківка, Трьохізбенка та Сокольники Новоайдарського району. Розпочаті ремонтні роботи у селищі Троїцьке Попаснянського району, містах Попасна та Щастя.

У Донецькій області станом на 25 березня залишаються повністю знеструмленими 8 населених пунктів Ясинуватського району, також без електроенергії залишається близько 4,5 тисяч споживачів міст Авдіївка та Дебальцеве. Протягом 24 березня відновлювальні роботи проводились у містах Маріуполь, Мар’їнка, Артемівськ та Артемівському районі.

Керівник прес-служби також повідомила, що 24 березня рятувальниками ДСНСУ від Міжнародного Комітету Червоного Хреста було доставлено гуманітарну допомогу для мешканців Луганської області: сіл Кримське Новоайдарівського району, Передільське та Валуйське Станично-Луганського району; та Донецької області: до міст Костянтинівка, Миколаївка та Краматорськ. Від норвезького благодійного фонду «Відкрите серце» гуманітарну допомогу отримали селище Новотошківка Попаснянського району та місто Попасна. Також 24 березня почалось розповсюдження 60 тон гуманітарної допомоги від Миколаївської обласної державної адміністрації до міст Кремінна, Лисичанськ та Сєвєродонецьк.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192912.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua