Завітайте до сервісного центру податкової

27 мар, 11:21

Шановні мешканці Кіровського району! Нагадуємо, що у приміщенні ДПІ у Кіровському  районі м. Дніпропетровська за адресою вул. Горького ,22 функціонує Центр обслуговування платників. Завітавши до нього, ви зможете безкоштовно та за відсутності черг вирішити усі свої нагальні податкові питання.
У приміщенні центру Ви можете подати податкову звітність, подати кореспонденцію, отримати різного роду довідки та дозвільні документи, зареєструвати РРО та книгу ОРО, отримати ідентифікаційний номер чи внести зміни до облікової картки платника податків, отримати висококваліфіковану податкову консультацію, подати декларацію про майновий стан і доходи та здійснити ті чи інші платежі.
Центр обслуговування платників працює у наступному режимі:
Понеділок, середа, п'ятниця –  з 9:00 до 18:15 , Вівторок, четвер – з 9:00 до 20:00
Субота – з 9:00 до 16:00,Неділя – вихідний день
На сьогоднішній день особливо актуальним є питання декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2014 року. Граничний термін подання декларації про майновий стан і доходи – 30 квітня 2015 року (включно). Тож ДПІ у Кіровському  районі м. Дніпропетровська закликає мешканців Кіровського району завітати до Центру обслуговування платників у каб. № 4 та подати декларацію про доходи у визначений термін.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192935.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua