В Музеї ДПС України побували учні 9-А класу спеціалізованої школи №58 Солом’янського району м. Києва

30 мар, 08:18

Одним із пріоритетів в діяльності органів Державної фіскальної служби України є робота з молодим поколінням. Адже саме з дитинства важливо виховувати у майбутніх платників податків податкову культуру, що сприятиме формуванню в суспільстві ідеології добровільної сплати податків.
Нещодавно для учнів спеціалізованої школи № 58 Солом’янського району м. Києва було проведено екскурсію у музей податкової служби. Радо зустріла та провела екскурсію завідувач музею Валентина Дмитрівна Єгарміна. Під час екскурсії учні відвідали 3 зали музею. Тут діти мали змогу розглянути чимало експонатів: касові апарати, лічильники, комп’ютерну техніку, уніформу, нагороди працівників та фотографії людей, які зробили чималий внесок для побудови та розвитку податкової системи.
Школярі дізналися історію формування і стягнення податків протягом значного історичного періоду - від Стародавньої Русі і до наших днів: документи періоду Російської Імперії, Радянського періоду та незалежної України. Діти познайомилися зі специфікою роботи податкової служби.
З перших хвилин розповіді Валентині Дмитрівні вдалося зацікавити учнів і подальша екскурсія проходила у вигляді діалогу. Діти жваво обговорювали побачене та ділилися враженнями з однолітками.
Школярі разом з класним керівником корисно провели час, отримали багато нових знань та позитивних вражень, які виклали у Книзі скарг та пропозицій залишивши вдячні відгуки та щирі побажання.
ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192961.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua