Інформація для платників акцизного податку

30 мар, 08:19

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві нагадує, з 30.01.2015 р. набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 23.01.2015 № 14, яким затверджено форму декларації акцизного податку та Порядок її заповнення та подання.
З лютого 2015 р. податкова декларація акцизного податку за січень 2015 р. подається за новою формою. Ознайомитись з порядком заповнення та її подання можна на єдиному веб-порталі ДФС у розділі «Податки, збори, платежі» → «Загальнодержавні податки» → «Акцизний податок» → «Нормативно-правові акти».
Реквізити рахунку для зарахування коштів до місцевого бюджету щодо акцизного податку, розміщені в розділі «Бюджетні рахунки»,на офіційному суб-сайті ГУ ДФС у м. Києві єдиного веб-порталу ДФС (www.kyiv.sfs.gov.ua).
Шановні платники, декларацію акцизного податку зручніше подавати, в електронному вигляді. Для цього лише потрібно мати так званий «електронний ключ». Отримати його можливо завітавши до Центру обслуговування платників ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві за адресою: вул. Смілянська, 6, Акредитований центр сертифікації електронних ключів.
Електронне звітування значно спрощує роботу як представників бізнесу, так і працівників державного органу.
ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192962.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua