«Щоб не словом, а ділом»… Богдан Бенюк, особисто завітав до інспекції, задекларувати свої доходи

30 мар, 16:52

 

Днями до ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві завітав видатний український актор театру і кіно, політик, людина, яка поважає і любить свою країну - Богдан Бенюк. Відомий не лише в Україні, але й за її межами Богдан Бенюк своїм прикладом виконання громадянського обов’язку вирішив задекларувати свої доходи, та ділом довести, що українці заслуговують на європейські стандарти життя, які передбачають високу культуру сплати податків.

Заповнюючи декларацію Богдан Михайлович відволікався, щоб пожартувати, розповісти цікаву історію зі свого життя та поспілкуватися з фахівцями інспекції.

«Саме декларування доходів – це, в першу чергу, прояв чесності, гідності та патріотизму кожного з нас. Закликаю усіх задекларувати свої доходи та вчасно сплачувати податки, бо це являється своєрідним джерелом позитивної самооцінки, чітким усвідомленням того, що ти вчиняєш як чесний, добропорядний громадянин. Ми зможемо змінити життя на краще, лише якщо кожен із нас продемонструє громадянську зрілість», - зазначив Богдан Бенюк.

Шановні платники, кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2014 року триває до 1 травня поточного року. Декларацію про майновий стан і доходи потрібно подати за місцем своєї податкової адреси. Отож не зволікайте, вчасно декларуйте свої доходи. Адже декларування доходів – це вагомий внесок у розбудову нашої держави та її забезпечене майбутнє.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/192993.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua