Платники Голосіївського району у першому кварталі поточного року поповнили бюджет країни на понад 1,3 млрд грн

31 мар, 11:03

 

Про це під час брифінгу повідомила заступник начальника ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві Тетяна Кірієнко

«У першому кварталі 2015 року від платників податків Голосіївського району до зведеного бюджету надійшло понад 1,3 мільярди гривень, ­– повідомила журналістам Тетяна Кірієнко. За її словами, у порівнянні із аналогічним періодом минулого року сума платежів зросла на більше, ніж 300 мільйонів гривень.

Як зазначила заступник інспекції, з вказаних коштів до державного бюджету за січень-березень поточного року мобілізовано понад 1 млрд грн, а до місцевого – більш, ніж 275 мільйонів гривень.

«На особливу увагу заслуговує своєчасна сплата платниками Голосіївського району єдиного соціального внеску, адже за вказаний період від них надійшло більш, ніж 525 млн гривень ЄСВ», – наголосила Тетяна Павлівна та додала, що у розрізі податків платниками району забезпечено надходження таких основних бюджетоформуючих податків: ПДВ – понад 395 млн грн, податок на прибуток – більш, ніж 380 млн грн, ПДФО – 270 млн грн.

«Варто відзначити, що загалом відслідковується досить позитивна динаміка зростання надходжень до бюджетів усіх рівнів», – підсумувала Тетяна Павлівна.

 

ДПІ у Голосіївському районі

ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193011.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua