Про електронні сервіси говорили за черговим “круглим столом” у Західно-Донбаській ОДПІ

31 мар, 11:08

 

          Нещодавно в приміщенні Західно-Донбаської ОДПІ ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області відбулось засідання “круглого столу” за участі начальника інспекції  Ірини Яремчук, на якому були присутні представники бізнес-кіл Західно донбаського регіону, а також провідні фахівці інспекції.

          Під час “круглого столу” присутні обговорювали актуальні питання, а саме: застосування податкового компромісу, порядок нарахування та сплати податку на доходи   фізичних осіб, впровадження електронного адміністрування ПДВ, застосування РРО, легалізація трудових відносин та упередження фактів виплати зарплати в ‘конвертах’.

          Крім того, платникам податків вкотре нагадали що для комфортного звітування  на веб-порталі Державної фіскальної служби України розміщено ряд електронних сервісів. Завдяки цим сервісам можна сформувати, перевірити та надіслати до органів ДФС податкову звітність, дистанційно перевірити розрахунки з бюджетом, дізнатися про терміни сплати податків, а також іншу корисну інформацію.

          “Податкова служба створює всі умови для платників податків та надає їм стандартизовані високоякісні послуги, відповідно платники, у свою чергу, повинні добросовісно та чесно сплачувати податки”,- зазначила Ірина Яремчук.

          Наприкінці зустрічі фахівці інспекції надали відповіді на усі запитання, які  цікавили платників податків. “Круглий стіл” пройшов у дружній, теплій атмосфері взаєморозуміння. Це позитивний приклад плідної співпраці зацікавлених сторін.

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193017.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua