Шановні громадяни, покваптесь задекларувати отримані минулорічні доходи!

03 апр, 11:32

 

До завершення кампанії «Декларування - 2015» залишився місяць

Фахівці ДПІ у Голосіївському районі нагадують, що 30 квітня 2015 року – останній день для подання громадянами податкової декларації про майновий стан і доходи за звітний період – 2014 рік.

Декларування стосується кожного громадянина, який отримав доходи, з яких не були сплачені податки. Наприклад, це отримання спадку або подарунків, доходи від цінних паперів, здавання нерухомості в оренду, репетиторство або інші послуги. Також підлягають декларуванню іноземні доходи.

Слід пам’ятати, що зобов’язання подати декларацію про майновий стан та доходи мають і ті громадяни, які отримували доходи у вигляді заробітної плати від двох або більше податкових агентів, при умові, якщо загальна сума отриманих за рік доходів перевищила 120 мінімальних зарплат. У 2014 році – це 146 тисяч 160 гривень.

            Звертаємо увагу на те, що декларація може подаватись особисто платником податків або уповноваженою на це особою за місцем реєстрації такого платника, надсилатись поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення або засобами електронного зв'язку.

 Поспішайте задекларувати свої доходи вчасно!

ДПІ у Голосіївському районі

ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193113.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua