Податковий компроміс у Кіровському районі вже на 2,6 мільйонів

03 апр, 11:48

 

Чим менше часу залишається до завершення дії Закону України №63-VІІІ від 25 грудня 2014 року «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей уточнення податкових зобов’язань з податку на прибуток підприємств та податку на додану вартість у разі застосування податкового компромісу», тим сміливіше підприємства заявляють про бажання легалізації доходів.

На 1 квітня  уже скористатися процедурою податкового компромісу девять платників на загальну суму 2,6 млн. грн.

Нагадуємо, що податкові зобов’язання згідно із процедурою податкового компромісу сплачуються платником податків до бюджету у розмірі 5 відсотків від суми заниження податкового зобов’язання. Інша частина 95 відсотків вважається погашеною за наслідками досягнення податкового компромісу. При цьому штрафні санкції до платника податків не застосовуються, а пеня не нараховується

Механізм податкового компромісу з державою законодавчо узгоджений та зрозумілий для кожного платника. Державна податкова інспекція у Кіровському районі  радить бізнесу скористатися ним якнайшвидше, оскільки цю процедуру обмежено в часі. Платники податків для застосування податкового компромісу мають право подати уточнюючі розрахунки або заяви до 16 квітня 2015 року.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193116.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua