Заповнення податкової накладної

07 апр, 13:28

 

ГУ ДФС у Дніпропетровській області звертає увагу платників на те, що податкова накладна складається  в електронному вигляді особою, яка веде облік результатів господарської діяльності та відповідальна за утримання і внесення податку до бюджету. При здійсненні господарських операцій, пов'язаних з використанням майна, отриманого в управління за договорами про управління майном, податкова накладна складається особою - управителем майна, яка веде окремий облік з податку на додану вартість таких господарських операцій та відповідальна за утримання і внесення податку до бюджету.

При виконанні багатосторонньої угоди про розподіл продукції за участю кількох інвесторів податкова накладна може складатись як оператором, так і інвесторами, якщо усі інвестори зареєстровані платниками податку.

У разі надання нерезидентом послуг, місце постачання яких розташоване на митній території України, податкова накладна складається зареєстрованим на території України платником податку - отримувачем (покупцем).

Податкова накладна вважається недійсною у разі її заповнення іншою особою, ніж зазначена в цьому пункті. Усі графи податкової накладної, що мають вартісні показники, заповнюються в гривнях з копійками.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193196.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua