Кіровські платники задекларували доходів на загальну суму понад 17 млн. грн.

10 апр, 12:51

Про це під час зкстрічі с ЗМІ  повідомила  начальник управління ДПІ у Кіровському  районі  м. Дніпропетровська  Бабкіна Оксана.
«З початку поточного року близько 120 мешканців Кіровського району  подали до податкової інспекції декларації про майновий стан і доходи, задекларувавши доходів на загальну суму понад 17,4 млн. грн.», – зазначила Оксана Валентинівна. Також Оксана Валентинівна звернула увагу на те, що подати декларації мають усі, хто протягом 2014 року отримував дохід не від податкового агента та ті, хто отримував дохід, який виплачувався двома або більше податковими агентами. Це стосується тих громадян, які здавали в оренду нерухоме майно, а також майнові або земельні паї не суб’єктам господарської діяльності. До того ж, задекларувати доходи мають і громадяни, які працювали за кордоном і отримували там доходи та ті, хто виїжджає за кордон на постійне місце проживання.
«Пам’ятайте, що сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену в поданій декларації про майновий стан і доходи за 2014 рік, фізична особа повинна самостійно до 1 серпня 2015 року», – підсумувала Оксана Валентинівна.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193342.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua